Monday Dec 12, 2022

#7 - Det eneste jeg ønsker mig…

Hvad ønsker direktøren for Institut for Menneskerettigheder og forpersonen for Medierådet for Børn og Unge sig af en ny regering? Det har AFLYTTET talt med dem om i denne sidste udsendelse i 2022.

Miriam Michaelsen er forperson for Medierådet for Børn og Unge og en af stifterne bag foreningen 'DIgitalt Ansvar’ - og så arbejder hun som advokat og har i den forbindelse ført en række sager for ofrene i den såkaldte ‘Umbrellasag’. Aflyttet har talt med hende om børns rettigheder, om hun vil gøre noget anderledes end sin forgænger, og hvad hendes egne børn egentlig får lov til på internettet. Og så har vi mødt direktør Louise Holck fra institut for menneskerettigheder, der ligesom vi andre venter på en ny regering. Holck har en række ting, hun gerne så som politikernes første prioriteter, blandt andet en bedre behandling af de digitalt udsatte - f.eks. via et 'digitalt fripas', en ide, der stammer fra tænketanken Justitia. 
Og så taler vi selvfølgelig fremtid og fortid med Radars chefredaktør Peter Christian Bech-Nielsen og undersøgende journalist Mats Magnussen, her hvor året går på hæld. 

 

UGENS LINKS: 

ChatGPT: https://www.msn.com/en-in/money/news/what-is-chatgpt-the-ai-chatbot-thats-taking-the-internet-by-storm/ar-AA14OSBC

Digitalisering af Ukraine: https://www.defenseone.com/technology/2022/12/ukraine-pushes-government-digitization-war-rages/380433/

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013